FireAngel lage frequentie sirene, draadloos koppelbaar WiSafe2

Artikelnummer: FA1203
Vorige Artikel 4 van 6 Volgende
€ 114,95 (inclusief 21% btw)

ow Frequency Sounder, draadloos koppelbaar met WST-630-BNLT Wi-Safe 2™

Wi-Safe 2® is het allernieuwste in draadloze technologie van Sprue Safety Products. Het levert een netwerk van draadloze radiofrequentie (RF) communicatie, dat de Wi-Safe 2® Alarmeringsproducten in geval van dreiging tegelijkertijd kan laten afgaan. Deze Low Frequency Sounder waarschuwt, indien gekoppeld met rookmelders die geschikt zijn voor Wi-Safe 2™ en/of koolmonoxide (CO) melders die geschikt zijn voor Wi-Safe 2™ (separaat gekocht), bij gevaar door rook en/of koolmonoxide. Bewoners kunnen eerder reageren op het alarmsignaal met een lagere frequentie.
De Low Frequency sounder is speciaal ontworpen om in geval van brand aanvullende bescherming te bieden op standaard rookmelders. Uit onderzoek blijkt, dat personen met een hoog risico, zoals kinderen, mensen met matig of ernstig gehoorverlies, ouderen en mensen die onder invloed zijn van alcohol, eerder wakker worden van een signaal met een lage frequentie dan van een reguliere rookmelder.

Eigenschappen

  • Extra signalen wanneer uw draadloze rookmelder afgaat! Het alarmsignaal klinkt met een lage frequentie van 520 Hz en een geluidsvolume van minimaal 85 DB op een afstand van 3 meter. Bovendien gaat een rode alarm-LED knipperen.
    Om personen die de normale signalen van melders niet horen zo snel mogelijk te waarschuwen, zijn laagfrequente geluidssignalen als alarmsignaal bijzonder effectief.
  • Met behulp van de testknop kunnen alle rookmelders en draadloze apparaten in het netwerk worden getest. Een praktische oplossing speciaal voor bewoners met beperkte mobiliteit.
  • De Low Frequency Sounder wordt aangesloten op de netspanning en is voorzien van over een oplaadbare backup-batterij. Een LED laat de verschillende bedrijfsomstandigheden zien (netstroom, storing, alarm). 

Technische specificatie

Verpakt per10
Garantie5 Jaar
TechnologieWi-Safe 2
Voeding AC/DCAC/DC
BatterijVervangbare en oplaadbare NiMH batterij
Wijze van alarmeringLuide toon continue blokgolf van 520MHz
Temperatuur (in bedrijf)4ºC tot +38ºC
Relatieve luchtvochtigheidTot 90% RV, niet condenserend
InstallatieAan de muur, vrijstaand zowel
Opslag-20ºC tot +60ºC
Opslag vochtigheidTot 93 % RV niet condenserend
Frequentie868 MHz
Maximaal aantal apparaten verbonden in een Wi-Safe 2 netwerk50 stuks, inclusief melders en overige Wi-Safe 2 accessoires
Netwerk2-richtingscommunicatie
CompatibiliteitCombineren met alle FireAngel Wi-Safe 2 producten
BereikMinimaal 35m (meer dan 200m open veld)
© 2018 - 2021 BHV046.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel