Vluchtladder 16 meter (13 kg)

Artikelnummer: VL1010
Vorige Artikel 4 van 5 Volgende
€ 250,00 (inclusief btw)

ATV Vluchtladder 16 meter. Geschikt voor vensterbanken van maximaal 38 cm. Maximale belasting 450 kg. 
De ATV vluchtladder is ontworpen om snel en simpel te kunnen vluchten in een noodsituatie. De ladder is eenvoudig aan de vensterbank te bevestigen en uit te vouwen. De vluchtladder heeft afstandhouders aan alle sporten voor extra stabiliteit.

eiligheidsinformatie

Berg de vluchtladder in de nabijheid van uw vluchtraam op, bijvoorbeeld in een kast of onder het bed. Het raam van waaruit de vluchtladder wordt ontrold, dient het maximale gewicht van de personen die vluchten te kunnen dragen. Het vluchtraam mag niet geblokkeerd worden door hekwerk of tralies. Het vluchtraam dient volledig geopend te kunnen worden, stormramen zijn bv. niet geschikt.

- Bij gebruik bestaat er de mogelijkheid dat deze ladder beschadigingen veroorzaakt aan het exterieur van uw woning, zoals ramen of kozijnen.

- Vervang de vluchtladder na daadwerkelijk gebruik.
- Niet in directe zonlicht en/of temperatuurgevoelige ruimtes opslaan.
- Maximale belasting van de vluchtladder is 450 kg.
- Kan gehangen worden aan een vensterbank van maximaal 38 cm diep.

Gebruiksaanwijzing
1. 
Sluit de deuren van het vertrek voordat het vluchtraam geopend wordt. Hierdoor voorkomt u dat zuurstof de brand verder aanwakkert.
2. Plaats de bevestigingshaken over het raamkozijn en rol de vluchtladder uit naar buiten.
3. Stap voorzichtig via het raam op de vluchtladder, houdt u stevig vast aan de bevestigingshaken voor optimale stabiliteit.
4. Bij het afdalen langs de ladder, houdt uw lichaam dicht tegen de ladder aan voor optimale stabiliteit. Draag alleen kleine kinderen op de ladder wanneer dit absoluut noodzakelijk is. Vermijd het dragen van huisdieren of andere objecten op de ladder.
5. Wanneer u met het gezin vlucht, moet een volwassene als eerste afdalen om zodoende de ladder te stabiliseren tijdens het afdalen van kinderen of ouderen.
6. Wees voorzichtig bij het afdalen en vermijd glasbreuk bij onderliggende ramen.

© 2018 - 2021 BHV046.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel