FireAngel stroboscooplicht en trilplaat W2-SVP-630 WiSafe2

Artikelnummer: FA1204
Vorige Artikel 12 van 19 Volgende
€ 99,00 (inclusief btw)

Strobe and Vibrating Pad, met testknop en controle LED's draadloos,koppelbaar met WST-630-BNLT, Wi-Safe 2™

Wi-Safe 2® is het allernieuwste in draadloze technologie van Sprue Safety Products. Het levert een netwerk van draadloze radiofrequentie (RF) communicatie, dat de Wi-Safe 2® Alarmeringsproducten in geval van dreiging tegelijkertijd kan laten afgaan. Deze strobe en vibrating pad waarschuwt, indien gekoppeld met Rookmelders die geschikt zijn voor Wi-Safe 2® en/of Koolmonoxide (CO) melders die geschikt zijn voor Wi-Safe 2® (separaat gekocht), bij gevaar door rook en/of koolmonoxide. Naast het hoorbare geluid van de Rookmelder (of koolmonoxidemelder) worden strobe en vibrating pad ingeschakeld om mensen te alarmeren, die het hoorbare alarm niet kunnen horen. De strobe biedt overdag een zichtbare waarschuwing, terwijl de vibrating pad is ontworpen om onder een kussen of matras gelegd te worden en geschikt is voor het wekken van personen om hen te attenderen op een afgaand rookalarm. Zorg er voor, dat als u de pad onder een matras plaatst, de matras niet zo dik is dat de vibrating pad niet gevoeld kan worden.

Eigenschappen 

  • Een Strobe en Vibrating Pad geven extra signalen, speciaal voor doven en slechthorenden. Zij kunnen het alarmsignaal van een rook-, hitte- of koolmonoxidemelder niet altijd horen. Daarom moeten in het geval van brand aanvullende optische signalen en trilsignalenworden afgegeven.
  • De Strobe en Vibrating Padworden tegelijkertijd geactiveerd als een signaal van de rook-, hitte- of koolmonoxidemelderis ontvangen. De Strobe geeft overdag en ‘s nachts lichtflitssignalen. De Vibrating Padwordtin het kussen of matras geplaatst en geeft trillingen.
  • Met behulp van de testknop kunnen alle rookmelders en draadloze apparaten in het netwerk worden getest. Een praktische oplossing speciaal voor bewoners met beperkte mobiliteit.

Technische specificatie

Verpakt per10
Garantie5 Jaar
TechnologieWi-Safe 2
Voeding AC/DCAC/DC
BatterijVervangbare en oplaadbare NiMH batterij
Wijze van alarmeringTrillen van de pad en felle LED lichtflitsen uit de Stobe
Temperatuur (in bedrijf)4ºC tot +38ºC
Relatieve luchtvochtigheidTot 90% RV, niet condenserend
InstallatiePad onder het hoofdkussen, matras of stoelkussen. Strobe op de muur of vertikaal oppervlak
Normen & StandaardsBS 5446-3 : 2005 (Pending)
Opslag-20ºC tot +60ºC
Opslag vochtigheidTot 93 % RV niet condenserend
Frequentie868 MHz
Maximaal aantal apparaten verbonden in een Wi-Safe 2 netwerk50 stuks, inclusief melders en overige Wi-Safe 2 accessoires
Netwerk2-richtingscommunicatie
CompatibiliteitCombineren met alle FireAngel Wi-Safe 2 producten
BereikMinimaal 35m (meer dan 200m open veld)
© 2018 - 2022 BHV046.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel