Deb InstantFOAM desinfectie 1 x 400 ml pompfles

Vorige Artikel 8 van 46 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)

Deb InstantFOAM desinfecterende alcoholfoam doos 1 x 400 ml pompfles

Handdesinfectie is van groot belang in diverse branches, zoals zorginstellingen en de horeca. Vooral in de zorg is hygiëne en veiligheid dagelijks van levensbelang.
Soli Clean begrijpt dit en verkoopt daarom de Deb InstantFOAM, de oplossing voor alle desinfectiebehoeften.

Bacterie-, gist- en virusdodend

De InstantFOAM is bacterie-, gist- en virusdodend. De handdesinfectie is binnen 30 seconden al zeer effectief tegen omhulde en niet omhulde virussen.
Door de grote voordelen zijn diverse ziekenhuizen al overgestapt naar de Deb InstantFOAM. De InstantFOAM voldoet ook aan alle geldende nationale richtlijnen voor biocide producten.

De werking

Was voor gebruik de handen en nagels grondig met water en zeep. Breng 3 mL InstantFOAM aan op droge handen en masseer dit goed in, ook tussen de vingers. Zorg dat de handen gedurende de inwerktijd van 30 seconden vochtig blijven voor optimale werking. Als er gewerkt wordt met handschoenen, zorg dan dat de handen aan de lucht gedroogd zijn alvorens de handschoenen aan te trekken.

De Deb InstantFOAM is perfect voor gebruik in onder andere de gezondheidszorg en de horeca. De InstantFOAM gaat kruisbesmetting tegen en is de basis van een goede hygiëne op de werkvloer.
Het product bevat geen toegevoegde parfums die voedsel kunnen besmetten.
De dispensers kunnen aan een bed worden bevestigd door middel van bedbeugels. Ook hebben ze een slot voor extra veiligheid.

Daarnaast is de InstantFOAM ook geschikt voor kantoren, scholen en toiletruimtes. De Deb InstantFOAM is dus de basis van een schone werkomgeving.

De verschillen

De Deb InstantFOAM is revolutionair. Dit zie je bijvoorbeeld terug als je hem gaat vergelijken met de Sterillium dispenser. Deze dispenser heeft een open verbinding met het product en dit product is zo’n zes à twaalf maanden houdbaar na openen. Daarnaast moet de dispenser iedere zes maanden van de wand worden gehaald en worden gereinigd en gedesinfecteerd.
Dit is verleden tijd bij de aanschaf van de Deb InstantFOAM.

Daarnaast is de InstantFOAM doeltreffend tegen mycobacteriën (EN 14348), in tegenstelling tot veel andere hand desinfectie producten. Dit maakt het product geschikt voor chirurgische desinfectie van de handen. Breng 3 mL aan en herhaal dit waar nodig om de handen gedurende 3 minuten vochtig te houden.

© 2018 - 2022 BHV046.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel