Watervulbaar pak voor oefenpop

Artikelnummer: 017-043-112
Vorige Artikel 2 van 2
€ 4.390,00 (inclusief btw)
  • Maak van je Duty Range oefenpop een zwaargewicht oefenpop. Voeg tot 150 kilo aan extra gewicht toe.
  • Oefenleider kan zelfstandig een scenario met een zwaarlijvig slachtoffer uitzetten.
  • Alle naden zijn drievoudig gestikt en met de hand voorzien van watertape.
  • Wordt geleverd met zachte laarzen, een draagtas, adapters en een waterstromingsmeter.

Maak van je Duty Range oefenpop een zwaargewicht oefenpop

Met behulp van dit watervulbare pak voeg je gewicht en omvang toe aan je Duty Range oefenpop. Zo kun je eenvoudig een zwaargewicht oefenpop in een scenario met beperkte ruimte plaatsen.

Steeds vaker worden hulpverleners geconfronteerd met de hulpverlening aan zwaarlijvige slachtoffers. Met behulp van een obesitas oefenpopbereid je cursisten voor op de vele uitdagingen die dan komen kijken. Niet ieder scenario leent zich voor de inzet van een obesitas oefenpop. Zo is het bijzonder lastig om een oefenpop van dit formaat te plaatsen in een scenario met slechts beperkte ruimte. In dat geval kun je gebruik maken van een watervulbaar pak voor je oefenpop. Plaats een volwassen Duty Range dummy in de ruimte en vul het kostuum vervolgens met water. In totaal kan er tot 150 kilo bijgevuld worden. Een oefenpop van 50 kilo zal bij een volledig gevuld kostuum dus 200 kilo wegen! Omdat de naden driedubbel gestikt zijn hoef je niet bang te zijn voor een lekkende oefenpop.

Ook wanneer je zelfstandig een scenario met een zwaargewicht oefenpop wilt uitzetten, is het watervulbare kostuum praktisch. Bij het tillen van de obesitas oefenpop zijn al gauw 4 tot 6 oefenleiders nodig. Het watervulbare pak weegt slechts 5 kilo.

© 2018 - 2021 BHV046.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel